ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Здравейте,

на тази страница ще намерите въпросите, свързани с регламента и начина на провеждане на дистанционните ни обучения по схема "Аз Мога Повече", които нашите курсисти ни задават най-често. Ако не намерите отговора на въпроса, който търсите – вижте в края на тази страница как да се свържете с нас - за да помогнем.

       Въпрос: Мога ли да си изтегли и запазя учебните материали?

     Отговор: Да, можете да запазите за себе си всички материали, с изключение на видео уроците. Тях можете да гледате онлайн през учебния сайт неограничен брой пъти.

      Въпрос: На колко процента отсъствия имам право в курса 

         Отговор: На 20 %.

          Въпрос: В професионалните курсове – задължително ли е изпитът да бъде присъствен? Как се провежда?

        Отговор: Да, съгласно изискванията за професионалните обучения, които завършват с придобиване на степен на професионална квалификация, приключват с полагане на присъствен държавен изпитУказания за това какво представлява и как се провежда изпитът за Вашето конкретно обучение ще намерите в курса.

              Въпрос: А ако не издържа успешно изпита – какво се случва?

               Отговор: Вярваме, че ако отделите достатъчно време за своето обучение по време на курса, ще се справите и с изпита. Но, ако се притесните и не можете да покажете своите знания – ще можете да се явите на следващата дата за изпита, която насрочим. Обикновено тя е до 10-ина дена след първоначално посочената. Най-важното условие за успешно полагане на изпит – е да бъдете спокойни. Преподавателите, които ще проведат Вашия изпит, вземат предвид факта - че все пак всички ние сме хора, и може да се притесним.

               Въпрос: Ако не мога да се явя на датата за държавния изпит за моята група?

                 Отговор: Допустимо е да се явите на следващата насрочена дата – само при уважителни причини, за което се представя документ. Такива са: командировка в чужбина, болен близък, отсъствие от страната поради служебен ангажимент или друго, което може да Ви възпрепятства.

                 Въпрос: Къде се провежда изпитът по английски език, и дигитални компетенции?

                 Отговор: Тези изпити се провеждат Онлайн. Заданията и тестовете за края на курса можете да направите в удобно за Вас време – точно както полагате останалите задания и тестове. Устното събеседване с преподавател – е в класната стая, както се провеждат оналайн уроците.

                 Въпрос: Къде се провеждат държавните изпити в професионалните курсове?

                 Отговор: Молим, преди да отправяте негативни коментари по отношение на мястото на провеждане на държавните изпити: По време на цялото Ваше обучение сме направили всичко възможно, за да Ви улесним максимално - и да Ви дадем възможност за обучение от удобно за Вас време и място.

                 За държавните изпити – обаче – е задължително да дойдете на място на посочен от нас адрес, дата и час. До момента сме провеждали държавните изпити на нашите курсисти в градовете София и Казанлък, тъй като тук се намират нашите изпитни бази. Към края на Вашия курс ще можем да уточним и адреса за провеждане на Вашия изпит.

                 Но, без значение къде ще се проведе Вашият изпит – ще са 1 или 2 пълни дни отсъствие от работа, и отдаване на академичния процес.

                  Въпрос: Мисля, че намерих грешка в учбен материал. Какво да направя?

                 Отговор: Ако обичате, пишете ни на и-мейла и посочете: курса, модула/unit, за кой учебен материал имате предвид, и грешката, която сте забелязали.

                 Благодарни сме Ви на Вас, нашите курсисти, за оказваната помощ в това отношение. Въпреки, че се стараем да бъдем максимално прецизни в своята работа - все пак е възможно да допуснем техническа грешка. С Вашата помощ ставаме все по-добри, за което Ви благодарим сърдечно!

                 Въпрос: Поради технически или друг проблем с моя компютър не мога да си реша теста/или нямам позволен опит за решаване на теста - какво се прави в този случай?

                 Отговор: Ще Ви помолим да ни пишете на и-мейла за да погледнем случая и да окажем съдействие. На тези въпроси отговаряме много бързо - за да можете да се впишете в срока на учебния график по дисциплината.

                 Въпрос: Имам друг въпрос, на който не намерих тук отговора - къде да го задам?

                Отговор: Възможностите за връзка с нас са много:

             - Моля пишете ни по и-мейла

            - Можете да ни се обадите по телефона,

            - или ни пишете по скайп: kursove123

            - Ако въпросът е от учебен характер - можете да го зададете и на своя преподавател на онлайн урока!

             Отговаряме при първа възможност на всички запитвания.

            С Уважение,

            екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

            Национален номер за връзка: 0700 15 123

            www.Kursove123.com

            Последно модифициране: сряда, 11 октомври 2017, 11:42